View all airborne aircraft by type or

View photos of C172

 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)
Airborne Cessna Skyhawk (מנוע בוכנה יחיד) (C172) Aircraft
קוד טיסהסוגמוצאיעדהמראהEstimated
Arrival Time
Estimated
Time
Enroute
N13312C172Renton Muni ()Harvey Field ()ש 11:57 PDTש 12:11 PDT00:14
ERU408C172Daytona Beach Intl ()ש 14:57 EDT
N8435LC172Mc Minnville Muni ()ש 11:57 PDT
N738AZC172Montgomery-Gibbs Executive ()ש 11:57 PDT
N624TAC172West Houston ()ש 13:57 CDT
N9347TC172Lewis University ()ש 13:57 CDT
N739ZPC172Colorado Air and Space Port ()ש 12:57 MDT
N172BWC172Hooks Mem ()ש 13:57 CDT
N22467C172ליד Asheville, NCש 14:57 EDT
N6274DC172Millard ()ש 13:57 CDT
N372TAC172Gillespie Field ()ש 11:57 PDT
N924LPC172Heritage Field ()ש 14:57 EDT
N1934GC172Lancaster ()ש 14:56 EDT
N172LFC172St Charles County Smartt ()ש 13:56 CDT
N118KSC172Kent State Univ ()Kent State Univ ()ש 14:56 EDTש 15:14 EDT00:17
N35469C172Metropolitan Oakland Intl ()Napa County ()ש 11:56 PDTש 12:16 PDT00:20
N172BRC172Zamperini Field ()ש 11:56 PDT
N13203C172Southern Wisconsin Rgnl ()ש 13:56 CDT
N649TCC172Richard Lloyd Jones Jr ()ש 13:56 CDT
N3819LC172Thomson-Mcduffie County ()ש 14:56 EDT
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)

כניסה לאתר

עדיין אין לך חשבון? הירשם כעת (ללא תשלום) כדי ליהנות מתכונות מותאמות-אישית, מהתראות טיסה ועוד!
אתר זה משתמש בקוקיות. המשך השימוש והניווט שלך באתר מביע את הסכמתך לכך.
סגור
האם ידעת שמעקב הטיסות של FlightAware נתמך על ידי פרסום?
תוכל לעזור לנו לוודא ש-FlightAware יישאר חינמי בכך שתאשר קבלת מודעות מ-flightaware.com. אנו מתאמצים מאוד להקפיד על כך שהמודעות שלנו יהיו רלוונטיות ולא מטרידות כדי ליצור עבורך חוויית משתמש מעולה. מהיר וקל לכלול את המודעות של FlightAware ברשימה הלבנה ואפשר גם לשקול את האפשרות ליצור חשבונות פרמיום.
סגור