Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
ユナイテッド航空
מצב טיסה
מספר טיסה
לא יודע מה מספר הטיסה?
ユナイテッド航空
Contact Details
Based in: United States
Website: http://www.united.com/
Phone: +1-800-225-5833
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)
מטוסי ユナイテッド航空 (UAL) באוויר
קוד טיסהסוגמוצאיעדהמראהEstimated
Arrival Time
UAL743B738Bob Hope ()San Francisco Intl ()ד 07:38 PDTד 08:48 PDT
UAL211A320Toronto Pearson Int'l ()נמל התעופה שיקגו או'הייר ()ד 10:42 EDTד 10:49 CDT
UAL1848B752Newark Liberty Intl ()San Francisco Intl ()ד 05:59 EDTד 08:51 PDT
UAL1464B737Newark Liberty Intl ()Boston Logan Intl ()ד 11:06 EDTד 11:51 EDT
UAL1682B739Raleigh-Durham Intl ()נמל התעופה שיקגו או'הייר ()ד 10:17 EDTד 10:53 CDT
UAL1704B737Cleveland-Hopkins Intl ()Newark Liberty Intl ()ד 10:47 EDTד 11:53 EDT
UAL889B744Beijing Capital Int'l ()San Francisco Intl ()ד 12:47 CSTד 08:53 PDT
UAL525B738Boston Logan Intl ()Washington Dulles Intl ()ד 10:48 EDTד 11:54 EDT
UAL48B772Newark Liberty Intl ()Chatrapati Shivaji Int'l ()ג 21:41 EDTד 21:24 IST
UAL586A319נמל התעופה שיקגו או'הייר ()Kansas City Intl ()ד 09:44 CDTד 10:54 CDT
UAL311B738Detroit Metro Wayne Co ()Denver Intl ()ד 09:10 EDTד 09:54 MDT
UAL265A320Denver Intl ()John Wayne ()ד 08:00 MDTד 08:55 PDT
UAL276B738San Diego Intl ()Denver Intl ()ד 07:02 PDTד 09:55 MDT
UAL2008B738Albany Intl ()נמל התעופה שיקגו או'הייר ()ד 10:13 EDTד 10:55 CDT
UAL561B739LaGuardia ()Denver Intl ()ד 08:07 EDTד 09:56 MDT
UAL876B789Tokyo Int'l (Haneda) ()San Francisco Intl ()ד 15:58 JSTד 08:56 PDT
UAL1443B737Washington Dulles Intl ()Cyril E King ()ד 08:23 EDTד 11:56 AST
UAL508B752Newark Liberty Intl ()Houston Bush Int'ctl ()ד 09:06 EDTד 10:56 CDT
UAL1981B739Cleveland-Hopkins Intl ()נמל התעופה הבינלאומי של לוס אנג'לס ()ד 07:32 EDTד 08:57 PDT
UAL1666A320Houston Bush Int'ctl ()Newark Liberty Intl ()ד 08:00 CDTד 11:57 EDT
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)