Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
Southwest
מצב טיסה
מספר טיסה
לא יודע מה מספר הטיסה?
Southwest
Contact Details
Based in: Dallas, TX, United States
Website: http://www.southwest.com/
Phone: +1-800-435-9792
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)
מטוסי Southwest "Southwest" (SWA) באוויר
קוד טיסהסוגמוצאיעדהמראהEstimated
Arrival Time
SWA4614B733McCarran Intl ()Bob Hope ()ה 17:08 PSTה 17:59 PST
SWA664B737נמל התעופה שיקגו מידוויי ()נמל התעופה הבינלאומי למברט-סנט לואיס ()ה 19:12 CSTה 19:59 CST
SWA1015B737Tampa Intl ()Raleigh-Durham Intl ()ה 19:38 ESTה 21:00 EST
SWA134B737נמל התעופה שיקגו מידוויי ()Newark Liberty Intl ()ה 18:31 CSTה 21:00 EST
SWA498B738McCarran Intl ()נמל התעופה שיקגו מידוויי ()ה 15:18 PSTה 20:01 CST
SWA335B737McCarran Intl ()Gowen Field ()ה 16:41 PSTה 19:01 MST
SWA724B738Kansas City Intl ()Denver Intl ()ה 18:29 CSTה 19:02 MST
SWA518B737Portland Intl ()Sacramento Intl ()ה 17:00 PSTה 18:02 PST
SWA1005B738נמל התעופה הבינלאומי של לוס אנג'לס ()San Antonio Intl ()ה 16:00 PSTה 20:02 CST
SWA802B738Denver Intl ()Tampa Intl ()ה 16:22 MSTה 21:02 EST
SWA4451B737San Diego Intl ()Tucson Intl ()ה 17:08 PSTה 19:02 MST
SWA180B737Baltimore/Washington Intl ()Buffalo Niagara Intl ()ה 20:19 ESTה 21:03 EST
SWA3101B737Portland Intl ()Denver Intl ()ה 15:55 PSTה 19:03 MST
SWA778B737Tampa Intl ()Fort Lauderdale Intl ()ה 20:22 ESTה 21:04 EST
SWA532B737San Jose Int'l ()San Diego Intl ()ה 17:03 PSTה 18:04 PST
SWA1346B737John Wayne ()Denver Intl ()ה 16:21 PSTה 19:04 MST
SWA472B737Salt Lake City Intl ()Denver Intl ()ה 18:00 MSTה 19:04 MST
SWA4216B737Dallas Love Field ()Kansas City Intl ()ה 18:57 CSTה 20:04 CST
SWA308B737Cancun Int'l ()William P Hobby ()ה 19:12 ESTה 20:04 CST
SWA693B737San Diego Intl ()Denver Intl ()ה 16:20 PSTה 19:05 MST
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)

כניסה לאתר

עדיין אין לך חשבון? הירשם כעת (ללא תשלום) כדי ליהנות מתכונות מותאמות-אישית, מהתראות טיסה ועוד!