Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
Delta
מצב טיסה
מספר טיסה
לא יודע מה מספר הטיסה?
Delta
Contact Details
Based in: United States
Website: http://www.delta.com/
Phone: +1-800-221-1212
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)
מטוסי Delta "Delta" (DAL) באוויר
קוד טיסהסוגמוצאיעדהמראהEstimated
Arrival Time
DAL2253B739Minneapolis/St Paul Intl ()Seattle-Tacoma Intl ()ג 18:24 CSTג 20:00 PST
DAL326A319Detroit Metro Wayne Co ()New Orleans Intl ()ג 20:53 ESTג 22:00 CST
DAL1766MD88Hartsfield-Jackson Intl ()Bishop Intl ()ג 21:40 ESTג 23:00 EST
DAL2970B712Detroit Metro Wayne Co ()Buffalo Niagara Intl ()ג 22:26 ESTג 23:00 EST
DAL41B752נמל התעופה הבינלאומי ג'ון פ. קנדי ()נמל התעופה הבינלאומי של לוס אנג'לס ()ג 17:29 ESTג 20:01 PST
DAL2166B712Detroit Metro Wayne Co ()Green Bay-Austin Straubel Intl ()ג 22:13 ESTג 22:01 CST
DAL1081MD90Hartsfield-Jackson Intl ()Palm Beach Intl ()ג 21:37 ESTג 23:01 EST
DAL2834A319New Orleans Intl ()Salt Lake City Intl ()ג 18:48 CSTג 21:02 MST
DAL782MD90Detroit Metro Wayne Co ()Dane Co Rgnl ()ג 22:17 ESTג 22:02 CST
DAL1681MD90Hartsfield-Jackson Intl ()Green State ()ג 21:21 ESTג 23:02 EST
DAL2001A319Houston Bush Int'ctl ()Salt Lake City Intl ()ג 19:04 CSTג 21:02 MST
DAL2941A320נמל התעופה הבינלאומי ג'ון פ. קנדי ()New Orleans Intl ()ג 20:28 ESTג 22:03 CST
DAL1596B739Minneapolis/St Paul Intl ()LaGuardia ()ג 20:01 CSTג 23:03 EST
DAL1465MD88Hartsfield-Jackson Intl ()Savannah/Hilton Head Intl ()ג 22:27 ESTג 23:03 EST
DAL658MD88Detroit Metro Wayne Co ()Gerald R Ford Intl ()ג 22:35 ESTג 23:03 EST
DAL2701A319Salt Lake City Intl ()Jackson Hole ()ג 20:27 MSTג 21:03 MST
DAL2989A319נמל התעופה שיקגו או'הייר ()Seattle-Tacoma Intl ()ג 17:28 CSTג 20:03 PST
DAL2751B752Hartsfield-Jackson Intl ()Salt Lake City Intl ()ג 19:22 ESTג 21:03 MST
DAL1830B739Salt Lake City Intl ()נמל התעופה הבינלאומי ג'ון פ. קנדי ()ג 17:15 MSTג 23:04 EST
DAL2164A319נמל התעופה הבינלאומי ג'ון פ. קנדי ()San Antonio Intl ()ג 19:30 ESTג 22:04 CST
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)