Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
Delta
מצב טיסה
מספר טיסה
לא יודע מה מספר הטיסה?
Delta
Contact Details
Based in: United States
Website: http://www.delta.com/
Phone: +1-800-221-1212
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)
מטוסי Delta "Delta" (DAL) באוויר
קוד טיסהסוגמוצאיעדהמראהEstimated
Arrival Time
DAL1408MD88Hartsfield-Jackson Intl ()Indianapolis Intl ()ג 17:37 EDTג 18:39 EDT
DAL1778MD90Hartsfield-Jackson Intl ()Memphis Intl ()ג 17:43 EDTג 17:39 CDT
DAL1789B752Hartsfield-Jackson Intl ()Jacksonville Intl ()ג 18:03 EDTג 18:40 EDT
DAL81MD88Hartsfield-Jackson Intl ()Houston Bush Int'ctl ()ג 16:58 EDTג 17:40 CDT
DAL1513MD88Dallas-Fort Worth Intl ()Hartsfield-Jackson Intl ()ג 16:08 CDTג 18:41 EDT
DAL2514A320Detroit Metro Wayne Co ()Reagan National ()ג 17:39 EDTג 18:42 EDT
DAL1663MD88Hartsfield-Jackson Intl ()General Mitchell Intl ()ג 17:09 EDTג 17:42 CDT
DAL2623B752Raleigh-Durham Intl ()Hartsfield-Jackson Intl ()ג 17:40 EDTג 18:42 EDT
DAL1349B712Seattle-Tacoma Intl ()San Francisco Intl ()ג 13:55 PDTג 15:42 PDT
DAL30A321Tampa Intl ()Hartsfield-Jackson Intl ()ג 17:35 EDTג 18:43 EDT
DAL2537A319Salt Lake City Intl ()נמל התעופה שיקגו או'הייר ()ג 14:02 MDTג 17:43 CDT
DAL2170B738Salt Lake City Intl ()נמל התעופה הבינלאומי של לוס אנג'לס ()ג 15:20 MDTג 15:43 PDT
DAL2770B712Greater Rochester Intl ()Detroit Metro Wayne Co ()ג 17:50 EDTג 18:43 EDT
DAL2826B712נמל התעופה הבינלאומי ג'ון פ. קנדי ()Miami Intl ()ג 16:05 EDTג 18:43 EDT
DAL725A320Salt Lake City Intl ()Metropolitan Oakland Intl ()ג 15:12 MDTג 15:43 PDT
DAL2177B739Southwest Florida Intl ()Detroit Metro Wayne Co ()ג 16:21 EDTג 18:43 EDT
DAL2504MD88Augusta Regional ()Hartsfield-Jackson Intl ()ג 18:08 EDTג 18:43 EDT
DAL2779B712Dallas-Fort Worth Intl ()Detroit Metro Wayne Co ()ג 15:37 CDTג 18:44 EDT
DAL2056B712LaGuardia ()Fort Lauderdale Intl ()ג 16:13 EDTג 18:44 EDT
DAL663B712Salt Lake City Intl ()San Jose Int'l ()ג 15:10 MDTג 15:44 PDT
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)