Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
US Airways
מצב טיסה
מספר טיסה
לא יודע מה מספר הטיסה?
US Airways
Contact Details
Based in: Tempe, AZ, United States
Website: http://www.usairways.com/
Phone: +1-800-428-4322
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)
מטוסי US Airways "Cactus" (AWE) באוויר
קוד טיסהסוגמוצאיעדהמראהEstimated
Arrival Time
AWE750E190Dallas/Fort Worth Intl ()Philadelphia Intl ()ג 13:03 CDTג 16:42 EDT
AWE2032A319Charlotte/Douglas Intl ()Jacksonville Intl ()ג 16:05 EDTג 16:45 EDT
AWE634A319Reno/Tahoe Intl ()Phoenix Sky Harbor Intl ()ג 12:25 PDTג 13:45 MST
AWE1790A320Hollywood Int'l ()Philadelphia Intl ()ג 14:12 EDTג 16:46 EDT
AWE1711A321Hollywood Int'l ()Charlotte/Douglas Intl ()ג 15:06 EDTג 16:46 EDT
AWE1872A319Orlando Intl ()Reagan National ()ג 14:45 EDTג 16:46 EDT
AWE2067A319Baltimore/Washington Intl ()Charlotte/Douglas Intl ()ג 15:48 EDTג 16:47 EDT
AWE1712A320San Francisco Intl ()Phoenix Sky Harbor Intl ()ג 12:20 PDTג 13:47 MST
AWE2056A321Charlotte/Douglas Intl ()Raleigh-Durham Intl ()ג 16:20 EDTג 16:47 EDT
AWE1892A321Charlotte/Douglas Intl ()נמל התעופה שיקגו או'הייר ()ג 15:05 EDTג 15:48 CDT
AWE53RA320Tampa Intl ()Philadelphia Intl ()ג 14:42 EDTג 16:48 EDT
AWE2005A320Houston Bush Int'ctl ()Charlotte/Douglas Intl ()ג 13:59 CDTג 16:49 EDT
AWE1846A319Tampa Intl ()Reagan National ()ג 14:56 EDTג 16:50 EDT
AWE562A319San Jose Int'l ()Phoenix Sky Harbor Intl ()ג 12:35 PDTג 13:53 MST
AWE2118E190LaGuardia ()Boston Logan Intl ()ג 16:25 EDTג 16:53 EDT
AWE404A321Minneapolis/St Paul Intl ()Charlotte/Douglas Intl ()ג 14:06 CDTג 16:55 EDT
AWE730A321Miami Intl ()Charlotte/Douglas Intl ()ג 15:16 EDTג 16:55 EDT
AWE9191A321Baltimore/Washington Intl ()Charlotte/Douglas Intl ()ג 15:59 EDTג 16:56 EDT
AWE1740A321Denver Intl ()Charlotte/Douglas Intl ()ג 12:21 MDTג 16:57 EDT
AWE1787A321Boston Logan Intl ()Charlotte/Douglas Intl ()ג 14:57 EDTג 16:58 EDT
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)

כניסה לאתר

עדיין אין לך חשבון? הירשם כעת (ללא תשלום) כדי ליהנות מתכונות מותאמות-אישית, מהתראות טיסה ועוד!