07:59 EDT


 

מעקב/פרטי שדות תעופה


-או-


 

מעקב טיסות בזמן אמתAirport Activity ✈ Shanghai Hongqiao Int'l Airport (שאנגחאי CN) [ZSSS]

(המראות) (נחיתות) (המראות מתוכננות) (בדרך/מתוכנן לטוס ל-ZSSS)
Filters: (חברת תעופה) (תעופה כללית) (הכול)
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)
המראות מתוכננות: Shanghai Hongqiao Int'l Airport (שאנגחאי CN) [ZSSS]
קוד טיסהסוגיעדScheduled
Departure Time
Estimated
Arrival Time
CQH8829A320 ()ב 14:20 CSTב 08:09 UTC
CQH8829A320Kunming Changshui Int'l ()ב 17:25 CSTב 16:09 CST
CQH8827A320 ()ג 07:25 CSTג 01:36 UTC
CQH8829A320 ()ג 14:20 CSTג 08:19 UTC
CQH8829A320Kunming Changshui Int'l ()ג 17:25 CSTג 16:19 CST
CQH8961A320 ()ד 14:20 CSTד 09:20 UTC
CQH8827A320 ()ה 07:25 CSTה 01:32 UTC
CQH8829A320 ()ה 14:20 CSTה 10:30 UTC
CQH8829A320Kunming Changshui Int'l ()ה 17:25 CSTה 18:30 CST
CQH8961A320 ()ו 14:20 CSTו 09:46 UTC
CQH8961A320Kunming Changshui Int'l ()ו 17:30 CSTו 17:46 CST
CQH8829A320 ()ש 14:20 CSTש 08:31 UTC
CQH8829A320Kunming Changshui Int'l ()ש 17:25 CSTש 16:31 CST
CQH8827A320Kunming Changshui Int'l ()א 07:25 CSTא 11:28 CST
CQH8829A320 ()א 14:20 CSTא 08:36 UTC
CQH8829A320Kunming Changshui Int'l ()א 17:25 CSTא 16:36 CST
CQH8829A320 ()ב 14:20 CSTב 08:53 UTC
CQH8829A320Kunming Changshui Int'l ()ב 17:25 CSTב 16:53 CST
CQH8827A320 ()ג 07:25 CSTג 01:51 UTC
CQH8827A320Kunming Changshui Int'l ()ג 10:15 CSTג 09:51 CST
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)

Need more ZSSS historical data in Excel format?