(המראות) (נחיתות) (המראות מתוכננות) (בדרך/מתוכנן לטוס ל-LIMC)
Filters: (חברת תעופה) (תעופה כללית) (הכול)
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)
המראות מתוכננות: Malpensa Int'l Airport (מילאנו IT) [LIMC]
קוד טיסהסוגיעדScheduled
Departure Time
Estimated
Arrival Time
QTR8112B772Hamad Int'l ()ו 01:55 CETו 08:25 +03
HOP4501E145Lyon ()ו 06:40 CETו 07:30 CET
DLH1865A320Munich Int'l ()ו 06:40 CETו 07:40 CET
RYR1434B738Lamezia Terme Int'l ()ו 06:00 CETו 07:50 CET
OAW1639E190Zurich (Kloten) ()ו 07:05 CETו 07:55 CET
ABW506Sheremetyevo Int'l ()ו 04:30 CETו 09:55 MSK
EZY2777A319נמל התעופה שארל דה גול ()ו 06:30 CETו 07:55 CET
RYR1438B738Palermo Int'l (Punta Raisi Falcone-Borsellino) ()ו 06:25 CETו 08:05 CET
EZY2759A319Barcelona Int'l ()ו 06:45 CETו 08:10 CET
EZY2551A319Munich Int'l ()ו 07:10 CETו 08:15 CET
KLM1628B739נמל התעופה סכיפהול ()ו 06:35 CETו 08:20 CET
AUA518A319Vienna Int'l (Schwechat) ()ו 07:10 CETו 08:30 CET
EZY2805A319Palermo Int'l (Punta Raisi Falcone-Borsellino) ()ו 07:05 CETו 08:40 CET
RYR5515B738Catania-Fontanarossa Airport ()ו 07:00 CETו 08:45 CET
EZY2723A319נמל התעופה סכיפהול ()ו 06:55 CETו 08:50 CET
EZY2843A319Catania-Fontanarossa Airport ()ו 07:15 CETו 09:00 CET
AFR1631A319נמל התעופה שארל דה גול ()ו 07:40 CETו 09:00 CET
TAP801A319Lisbon / Lisboa,Portela (Lisbon) ()ו 06:25 CETו 08:00 WET
DLH259A321נמל התעופה הבינלאומי של פרנקפורט ()ו 08:00 CETו 09:10 CET
GWI2821A319Stuttgart Echterdingen ()ו 08:25 CETו 09:15 CET
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)

Need more LIMC historical data in Excel format?