(המראות) (נחיתות) (המראות מתוכננות) (בדרך/מתוכנן לטוס ל-KDAL)
Filters: (חברת תעופה) (תעופה כללית) (הכול)
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)
המראות מתוכננות: Dallas Love Field Airport (Dallas, TX) [KDAL]
קוד טיסהסוגיעדScheduled
Departure Time
Estimated
Arrival Time
SCM65C650William P Hobby ()ה 23:30 CDTו 01:55 CDT
SCM10C510William P Hobby ()ו 00:30 CDTו 02:03 CDT
LBQ610E50PWheeler Downtown ()ו 01:00 CDTו 02:50 CDT
SWA1628B737William P Hobby ()ו 06:00 CDTו 06:55 CDT
N350LLBE30Gillespie County ()ו 06:05 CDTו 06:57 CDT
SWA679B733San Antonio Intl ()ו 06:10 CDTו 07:05 CDT
N317MF2THStephens County ()ו 06:40 CDTו 07:06 CDT
SWA2229B738New Orleans Intl ()ו 06:05 CDTו 07:15 CDT
SWA261B733Austin-Bergstrom Intl ()ו 06:30 CDTו 07:15 CDT
SWA1837B737Kansas City Intl ()ו 06:00 CDTו 07:20 CDT
SWA201B737William P Hobby ()ו 06:30 CDTו 07:25 CDT
SWA1553B737נמל התעופה הבינלאומי למברט-סנט לואיס ()ו 06:00 CDTו 07:30 CDT
LXJ549CL30Midland Intl Air and Space Port ()ו 06:30 CDTו 07:32 CDT
EJA647C56XWill Rogers World ()ו 07:06 CDTו 07:42 CDT
EJA594C56XTyler Pounds Rgnl ()ו 07:36 CDTו 07:54 CDT
LXJ332CL60Austin-Bergstrom Intl ()ו 07:10 CDTו 07:54 CDT
SWA1575B733Hartsfield-Jackson Intl ()ו 06:00 CDTו 08:55 EDT
SWA1B733William P Hobby ()ו 07:00 CDTו 07:55 CDT
SWA1007B738Denver Intl ()ו 06:10 CDTו 07:00 MDT
SWA1702B737San Antonio Intl ()ו 07:05 CDTו 08:00 CDT
 (20 הבאות) משתמשים רשומים (הרישום הוא קל ובחינם!) יכולים לצפות בהיסטוריה בת 40. (רישום לאתר)

Need more KDAL historical data in Excel format?